“Демократична България оттегля политическото си доверие от кмета на столичния район

...
“Демократична България оттегля политическото си доверие от кмета на столичния район
Коментари Харесай

ДБ свали доверието си от кмета на Красно село, даряват сумата, взета от нея, на SOS детски селища |

“Демократична България ” отдръпва политическото си доверие от кмета на столичния регион Красно село Росина Станиславова, оповестиха от Демократична България. 

Тя е основала морално неприемлив казус, определяйки сама себе си за началник на план, получаващ в допълнение възнаграждение по изпълнявана от районната администрация европейска стратегия, признават от партията във връзка със средствата по план " Патронажна грижа " в региона. 

Тази заран управлението на обединението прикани госпожа Станиславова да откри метод да възвърне взетите от нея средства. След като тя не направи това, “Демократична България ” подарява равностойността на тази сума на SOS детски селища, оповестяват още от Демократична България. 

Като жител и общински консултант чакам от всеки един човек на обществен пост ясни, безапелационни и стимулирани отговори за неговото публично значимо държание, без значение от коя политическа мощ е той. Още повече чакам такива отговори от хората от демократичната общественост, към която се причислих преди съвсем година и половина, за което напуснах поста си на арбитър в Софийския областен съд за да вземам участие със личните си старания за смяната на обществено-политическите порядки у нас, написа във фейсбука си Методи Лалов, ръководител на групата на Демократична България в СОС. 

От известно време следя държание от страна на кмета на регион " Красно село " Росина Станиславова, което е в прорез с разбиранията ми. Изключително доста скърбя! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за държанието си, написа още Лалов. 

P.S. Напомням, че в СОС половината общински съветници получават по 2000 лв. месечно за един час работа месечно за сякаш натоварената си работа в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП. Нещо, против което се боря през цялото време като общински консултант и с помощта на което сумата най-малко беше понижена от 4000 лв. на половина. Коалицията на софрата обаче е постигнала консенсус и продължава да разпределя от тези фондове и по други канали милиони левове годишно. Така се купува комфорт и смирение, приключва Лалов. 

От Демократична България настояват за цялостен одит на приложението на тази стратегия във всички софийски региони и настояваме резултатите да бъдат направени обществени. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР